Načini plaćanja i dostava narudžbe

NAČINI PLAĆANJA

Naručene proizvode kupac će prodavatelju platiti: Uplatom na račun tvrtke Psihosomatika j.d.o.o. Nakon narudžbe podaci za uplatu stižu na Vašu e-mail adresu. Podatke iskoristite za uplatu internet bankarstvom ili općom uplatnicom u pošti, banci, poslovnici FINA-e ili bilo kojem drugom mjestu na kojem plaćate račune. Potvrdu o uplati ili kopiju potvrđene uplatnice šaljite u odgovoru na email koji Vam je stigao. Pošiljku šaljemo u roku nakon primljene uplate.

Otkupom pošiljke (pouzećem). Pošiljku Vam šaljemo nakon primljene i potvrđene narudžbe na adresu koju ste upisali u obrascu. Iznos otkupnine za pošiljku uplaćujete u gotovini dostavljaču za što preporučamo da imate pripremljen točan iznos. Za ovu vrstu dostave obračunavamo dodatnih 7,50 kn troškova (za iznose do 300 kn), a dostavljaču je potrebno platiti još 1,85% na ukupan iznos. Ova vrsta plaćanja vrijedi samo za dostavu HP expressom (ili besplatnu dostavu), ako ste se za nju odlučili, prije odabira načina plaćanja odaberite ovu vrstu dostave.

Dostava narudžbe

Dostava narudžbe u prosjeku traje do 3 dana, a vikendom i praznikom ne vršimo dostavu. Izuzetak je dostava na otoke: Detaljni raspored dostave.

Ponuditelj će robu ili uslugu dostaviti u dogovorenom roku.

Ukoliko ste odsutni za vrijeme dostave, odnosno ukoliko niste na predviđenoj adresi (poduzeće, ured, itd.), dostavljač će vam ostaviti obavijest s uputama za naknadno preuzimanje.

Ukoliko kupac robu ne preuzme u roku nekoliko dana od dana slanja, o tome mora obavijestiti ponuditelja.

Ponuditelj mora u tom slučaju ustanoviti koji su razlozi te pritom obavijestiti kupca.

Koliko iznose troškovi dostave?

Trošak poštarine je 30 kn s uključenim PDV-om.

Prilikom dostave paket možete platiti gotovinom u gotovinskom iznosu.

Oštećenja prilikom dostave

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe pogledati njezin sadržaj. U slučaju oštećene pošiljke, kupac šalje ispunjeni OBRAZAC ZA POVRAT PROIZVODA na elektronsku adresu: info@psihosomatika.hr, gdje dogovara zamjenu proizvoda.