NAČINI PLAĆANJA

Naručene proizvode kupac će prodavatelju platiti: Uplatom na račun tvrtke Psihosomatika j.d.o.o. Nakon narudžbe podaci za uplatu stižu na Vašu e-mail adresu. Podatke iskoristite za uplatu internet bankarstvom ili općom uplatnicom u pošti, banci, poslovnici FINA-e ili bilo kojem drugom mjestu na kojem plaćate račune. Potvrdu o uplati ili kopiju potvrđene uplatnice šaljite u odgovoru na email koji Vam je stigao. Pošiljku šaljemo u roku nakon primljene uplate.

Dostava narudžbe

Dostava narudžbe u prosjeku traje do 3 dana, a vikendom i praznikom ne vršimo dostavu. Izuzetak je dostava na otoke: Detaljni raspored dostave.

Ponuditelj će robu ili uslugu dostaviti u dogovorenom roku.

Ukoliko ste odsutni za vrijeme dostave, odnosno ukoliko niste na predviđenoj adresi (poduzeće, ured, itd.), dostavljač će vam ostaviti obavijest s uputama za naknadno preuzimanje.

Ukoliko kupac robu ne preuzme u roku nekoliko dana od dana slanja, o tome mora obavijestiti ponuditelja.

Ponuditelj mora u tom slučaju ustanoviti koji su razlozi te pritom obavijestiti kupca.

Koliko iznose troškovi dostave?

Trošak poštarine je 30 kn s uključenim PDV-om.

Oštećenja prilikom dostave

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe pogledati njezin sadržaj. U slučaju oštećene pošiljke, kupac šalje ispunjeni OBRAZAC ZA POVRAT PROIZVODA na elektronsku adresu: info@psihosomatika.hr, gdje dogovara zamjenu proizvoda.